1 Eylül 2017 Cuma

Kral Marmaris'te adeta servet birakti!

Urdun Krali Abdullah'in 82 metre uzunlugundaki ''Sarafsa'' isimli mega yatina, tankerlerle yaklasIk 300 bin litre akaryakit ikmali yapildi.



Urdun Krali Abdullah'in sahibi oldugu 82 metre uzunlugundaki ''Sarafsa'' adli mega yat, Marmaris'e geldi.

Oglen saatlerinde Marmaris Korfezi'ne giren yat, vatandaslarin ve turistlerin merakli bakislari altinda Marmaris Limani buyuk iskeleye yanastirildi. Turistler, buyuklugu ve luks goruntusuyle goz kamastiran yatin onunde fotograf cektirdi.

Personelinin temizlik yaptigi yata, yakit ve erzak ikmali yapildi. Daha sonra limana cok sayida akaryakit tankeri giris yapti. Tankerlerle yata yaklasIk 800 bin lira degerinde 300 bin litre akaryakit ikmali yapildigi belirtildi.

Liman isletme yetkilileri, gerekli hazirliklarin tamamlanmasinin ardindan yatin Ege'nin koylarinda mavi tura cikacagini bildirdi. Yetkililer, yatta Kral Abdullah veya yakinlarinin bulunup bulunmadigi konusunda ise aciklama yapmadi.

Dunyanin en buyuk 100 yati arasinda gosterilen 4 katli Sarafsa'da, mermer dosemeli zeminler yerden isitmali, musluklari ise altin kaplamali.

Her turlu luksun dusunuldugu yatta ayrica jakuzi, spor odasi, yemek salonu ve calisma ofisi gibi bolumler de bulunuyor. Yatta, 20 personel gorev yapiyor.


Kaynak:AA

Yanıp Sönen Metin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder